Reviews


5 stars after 606 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best wraps in town! 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer super! 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde de Mango unchained wrap en deze was heerlijk! Zeer snel bezorgd. 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! 10/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo team van the Salad Bar, Dank u wel voor het heerlijke eten weer! Het was weer picobello verzorgd en heel erg lekker! En dank jullie wel voor de stukjes bananenbrood, echt zalig! Tot de volgende keer, insjAllah. Groetjes, Françoise Balduin 10/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, redelijk snel bezorgd. 10/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! Blij met deze gezonde toevoeging aan het Maastrichtse afhaal/bezorg-assortiment 10/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd!!!!! 10/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle breng service,verse produkten,gewoon lekker 9/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top. Zoals altijd. 9/24/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke salade met verse ingrediënten, echt een aanrader! 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kleine salade ontvangen in plaats van extra large. 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I liked The Salad Bar since day 1, but what’s truly great about them is that they only keep getting better!! The takeaway is always ready on time, efficiently packed and, above all, delicious! Last but not least, the staff is always very friendly and kind! Big thumbs up!! 9/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer fotos van producten op website 9/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We haddwn de lunchbox. Het was allemaal erg lekker en vers en we hadden er zelfs 2 stukjes bananenbrood bij gekregen. Ik vindt het alleen jammer dat je voor €30,= moet bestellen als je laat bezorgen. Normaal ben ik maar alleen en ik kan vaak niet komen afhalen waardoor ik dan maar niet bestel bij de Salad Bar en dat vindt ik erg jammer want het zou me ook helpen gezonder te eten. 9/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is super delicious and fresh. Also, the shopowner is super friendly. 9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie 9/2/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 9/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer heel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker avond gegeten, dank jullie wel nogmaals voor het bananenbrood dat we er gratis bij kregen, heel lief! 8/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk, bedankt 8/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en top service! 8/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie presentatie, vers, perfecte portie en wat lekkers gratis erbij... ik ben helemaal enthousiast! 8/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowl 8/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De dressing was veel te zout. Hierdoor was de salade bijna niet meer te eten. 8/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verfrissende salade in een lekker verkoelend tentje 8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even lekker en vers. Alleen jammer dat ze de opmerkingen niet lezen. We hadden gevraagd om geen kaas in de wrap te doen, helaas zat dit er wel in. Jammer. 8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
<3 8/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gezond en altijd vers en genoeg te kiezen als je vegan wilt eten. Top! Jammer dat de website soms kuren heeft waardooe je bij de check out eruit wordt gegooid en dan een aantal keer opnieuw moet beginnen met bestellen. Maar dat heb ik wel over voor dit heerlijke eten! Goede, enthousiaste en vriendelijke klantbenadering ook van de eigenaar. 8/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2020
The Salad Bar 5 stars after 606 reviews
The Salad Bar