Reviews


5 stars after 689 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vindt het alleen heel erg jammer dat het bestelbedrag nog altijd erg hoog is. Als je voor 1 persoon wilt bestellen kan dat helaas niet. 1/20/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heel lekker 1/14/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer een feestje op je bord! 1/14/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious and great service! :) 1/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heeerlijk! En ook nog eens altijd op tijd, fantastische service, aardige bezorgers en als kers op de taart nog een gratis superlekker bananenbrood! Aanrader! 1/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een goede service! 1/9/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het brood was naar mijn mening niet vers, hard zelfs. Daarentegen heb ik wel een snee bananenbrood gekregen en die was heerlijk! 1/7/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER kwaliteit! Hier ga ik vaker bestellen!! Zeer vers, smaken zijn super. 12/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best place ever! A little pricy though but so fresh, tasty and healthy options and so many options 12/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekkere lunch en goede service! 12/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 12/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We love everything about the salad bar! Thank you for the great food and service! 5 stars for everything :) 12/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food and on time delivery. Perfect! 12/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Salade VIVA LA VITA besteld VEGAN HAP BEANS ESS ontvangen Dit is niet in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Beste Gerrit, Onze excuses voor de vergissing en jammer dat je niet de salade hebt gekregen die je wilde. We hebben privé contact met je opgenomen en hopen dat je tevreden bent met onze oplossing! Met gezonde groet, Team The Salad Bar Maastricht
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo heerlijk en geweldige service! Alles is zo lekker, can’t get enough. 12/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een hele lekkere goed verzorgde lunch! Prettig contact via de site! 12/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En erg lekker! 12/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en super vers! The best in Maastricht en omstreken. Een echte aanrader. 12/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service and value for money food! 12/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Tip: dressing bij een grote salade mag ook wel ‘groot’ zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ordered the sesame salmurai with quinoa, it was very tasty and the portion size was good. Also got a slice of cake for free which was a nice surprise & was very tasty as well. Would definitely order again! 11/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig concept en lieve mensen. Heerlijke verse sapjes. Toch hadden we wel wat minpuntjes: jammer dat de kaas op het Dutch broodje heel droog was en onze broodjes waren zeker geen versgebakken zuurdesem zoals wordt vermeld op de site. Ook carrotcake was droog en hebben we niet opgegeten. Nog wel wat voor verbetering vatbaar dus 🧐 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De wraps waren ontzettend vers en lekker! 11/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I love the salad bar! Thank you so much for your delicious food and fast service. 11/24/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en gezond This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel, meedenkend (We gaven aan dat we vegan waren en ze dachten goed met ons mee). Komen we zeker nog een keer terug. 11/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste service en kwaliteit van Maastricht! Echte aanrader. 11/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke salades en sapjes én nog een lekkere verrassing erbij! Goede portie en fijne prijs-kwaliteit-verhouding! 11/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was op tijd geleverd, betalen ging goed. Smoothie was erg lekker. Wat ik alleen nog op het menu mis is kleine gezonde hapjes om uit te delen bij een vergadering. 11/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was top! 11/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was absoluut heerlijk!!! Alles zo vers en hele goede avocado, echt toppie👌🏼👌🏼 11/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de avocado was een beetje hard deze keer 11/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top 11/11/2020
The Salad Bar 5 stars after 689 reviews
The Salad Bar