Reviews


5 stars after 583 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke salade met verse ingrediënten, echt een aanrader! 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kleine salade ontvangen in plaats van extra large. 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I liked The Salad Bar since day 1, but what’s truly great about them is that they only keep getting better!! The takeaway is always ready on time, efficiently packed and, above all, delicious! Last but not least, the staff is always very friendly and kind! Big thumbs up!! 9/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer fotos van producten op website 9/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We haddwn de lunchbox. Het was allemaal erg lekker en vers en we hadden er zelfs 2 stukjes bananenbrood bij gekregen. Ik vindt het alleen jammer dat je voor €30,= moet bestellen als je laat bezorgen. Normaal ben ik maar alleen en ik kan vaak niet komen afhalen waardoor ik dan maar niet bestel bij de Salad Bar en dat vindt ik erg jammer want het zou me ook helpen gezonder te eten. 9/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is super delicious and fresh. Also, the shopowner is super friendly. 9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie 9/2/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 9/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer heel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker avond gegeten, dank jullie wel nogmaals voor het bananenbrood dat we er gratis bij kregen, heel lief! 8/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk, bedankt 8/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en top service! 8/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie presentatie, vers, perfecte portie en wat lekkers gratis erbij... ik ben helemaal enthousiast! 8/25/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowl 8/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De dressing was veel te zout. Hierdoor was de salade bijna niet meer te eten. 8/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verfrissende salade in een lekker verkoelend tentje 8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even lekker en vers. Alleen jammer dat ze de opmerkingen niet lezen. We hadden gevraagd om geen kaas in de wrap te doen, helaas zat dit er wel in. Jammer. 8/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
<3 8/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gezond en altijd vers en genoeg te kiezen als je vegan wilt eten. Top! Jammer dat de website soms kuren heeft waardooe je bij de check out eruit wordt gegooid en dan een aantal keer opnieuw moet beginnen met bestellen. Maar dat heb ik wel over voor dit heerlijke eten! Goede, enthousiaste en vriendelijke klantbenadering ook van de eigenaar. 8/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt altijd goed en bovendien razendsnel bezorgd! 8/6/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De wraps waren weer hemels vandaag. Appie belde me om 15.30 uur om te vragen hoe laat ik de bestelling kwam halen.... ik wist niet dat hij vandaag om 15.00 uur dicht was. Zo'n beleefd en vriendelijk mens, geweldig gewoon. Dank je wel voor het wachten! Groetjes, Françoise. 7/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten en service zijn perfect. De site zou ik tweetalig doen ipv van beiden een beetje. 7/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smoothie was niet echt een smoothie. Meer een verfrissend sapje. 7/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging werkte prima. Alle producten waren lekker en vers, met uitzondering van de wrap, die jammer genoeg eerder een beetje leerachtig was. Jammer, want dit maakt dat de hele wrap minder smakelijk was. 7/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten en super snel bezorgd 7/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Konden eindelijk weer naar kantoor en the salad bar bestellen; heerlijk gegeten weer, dankjewel :)! 7/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de salade met zalm maar die is anders van samenstelling als voorheen en niet meer zo lekker. Wij zullen deze niet meer bestellen. Jammer dat jullie veranderd hebben. 7/3/2020
Beste Sylvia, jammer dat het nieuwe recept jullie niet kan bekoren, we hebben rode kool en edamame bonen toegevoegd en enkel de koriander weg gelaten omdat we vaak dat verzoek kregen. Mochten jullie in de toekomst de salade graag zonder de rode kool en de edamame bonen willen ontvangen vermeld dit dan even bij de opmerkingen. Met gezonde groet, Team The Salad Bar Maastricht
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de zeer vriendelijke mensen, smaken de zalige wraps en de “unforgettable bowl” nog beter! Wat een luxe ! Heerlijk gewoon! 6/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I really love your crouching salmon wrap! Kind of wondering why cream dream team isn't available anymore, but crouching salmon would do still! 6/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
So fresh! 6/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
MJAMMIE!!! De salade was wederom héérlijk! En toppie service van Appie! 6/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het zeer teleurstellend dat er nu opeens alleen besteld kan worden voor een minumum van €30,00 terwijl dit een paar maanden geleden € 15,00 was. 6/18/2020
Beste Angelique, Hartelijk dank voor je bericht. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is, ook wij waren graag onder andere omstandigheden te werk gegaan. Helaas is het zo dat wij door alle richtlijnen en beperkingen momenteel met een bijzonder klein team aan het werk, waar we normaal met z'n vijven aan het werk zijn staan we nu nog maar slechts met 2 (maar meestal 1) man in de keuken en een man op de scooter. Wij willen ondanks deze onderbezetting dezelfde kwaliteit en service blijven leveren. Dit houdt in dat wij moeilijke beslissingen hebben moeten nemen over onze bezorggebieden en bezorgkosten. Willen we rendabel zijn dan loon het zich bijna niet om de bezorger ca. 25-30 minuten kwijt te zijn voor een enkele bestelling van minder dan 30 euro. Uiteraard hopen we snel weer te kunnen opschalen, maar op dit moment heeft het overeind houden van onze zaak met de middelen die we hebben de prioriteit. We hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen en kijken er naar uit om je in de toekomst gauw weer te mogen bedienen! Met gezonde groet, Team The Salad Bar Maastricht
The Salad Bar 5 stars after 583 reviews
The Salad Bar