Reviews


5 stars after 918 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. Goede kwaliteit. Prima service. 10/14/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect vers en smaakvol 10/12/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even tevreden! Lekker eten en goede porties 10/12/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 10/12/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De salades zijn super lekker! We hebben wel een verbetervoorstel voor de tonijnsalade. Hier zou wat ons betreft minder olie in mogen. Alvast bedankr! 10/7/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: super lekker en super service! 10/6/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben nog niet betaald. Ik heb het geld contant op locatie liggen. Zouden jullie contact willen opnemen om dit morgen op te komen halen? 10/4/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima. Snelle bezorging, vriendelijk. Goed eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd helemaal top! 10/2/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Special thanks for the bananabread!!! 9/27/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere salade met kip heel tevreden! 9/24/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oehhh eerste keer dat ik iets bij Salad bar besteld heb. Heerlijk vers, mooie producten en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! 9/24/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en gezond eten, fijne bezorging. Absolute aanrader! 9/23/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke wrap, klaar op het afgesproken moment, vriendelijke en snelle bediening. Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great Tuna salade just wondering if it is possible to have it based on potatoes or noodles? 9/17/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/17/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke bowls! We hadden de feta en de unforgettable bowl en het was zoals altijd één groot feest! Heerlijk! 9/17/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect en lekker 9/16/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always amazing! 9/13/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thank you for deliever my order on time, in this raining day! And even add a banana bread for free! Thank you so much forbthe excellent service๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 9/10/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The salades we ordered were great, quality and quantity-wise outstanding, will order again soon. 9/10/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top service en beste broodjes van de stad!!! 9/9/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd! 9/8/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse salade 9/2/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben gek op de salades en wraps van de salad bar, maar nu ben ik toch wat teleurgesteld over het ontbijt. De pancakes zijn zeer klein, de sandwich tonijn is een bruine boterham met tonijnsalade en wat blaadjes sla (voor de hoge prijs erg karig). 8/27/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/25/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super 8/25/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon super food! Goed verzorgd! Glutenvrij! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gezond, vers en goede bezorging. Zoals altijd dus :) 8/14/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
aangezien zij geen rode uien konden leveren kregen wij 2 stuks bananenbrood als service . dit stellen wij erg op prijs , vriendelijke bediening en correct 8/10/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker goede service en snel bezorgd 8/7/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere gerechten, duurzame verpakkingen, goede portie groottes 8/6/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hey! As you know, we are loyal costumers and absolutely adore your food and service. However, it is the second time that I get the overnight oats and they end up being rancid and inedible the morning after. On other occasions, they are very good to have for breakfast the day after purchase, so I found this a bit strange. 8/5/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2021
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
The Salad Bar 5 stars after 918 reviews
The Salad Bar