Reviews


5 stars after 1076 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker! 9/28/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I ๐Ÿ’• the salad bar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en super vers! 9/17/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vertrouwde kwaliteit, altijd alles tip top in orde. 9/13/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds ik dit The Salad bar heb ontdek haal ik hier wel vaker af. Altijd heerlijk vers bereid voor je neus. 9/6/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was delicious. And a great service!!! 9/6/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good salad, delivery guy is a cutie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorg app komt niet overeen met de opties op de site waardoor erg verwarrend. Foutieve bestelling geleverd waarna het juiste op moeten halen. Eten was wel erg lekker. 9/1/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een foutje, ik heb zalm besteld en pittige tonijn gekregen. Was ook lekker. 8/31/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld alles 8/25/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog altijd een van de allerbeste restaurants voor een goeie en gezonde lunch. 8/23/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vulling wrap kan iedere keer flink verschillen in hoeveelheid, deze keer perfect 8/23/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles prima verse producten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This is exactly what I needed after a long week to feel refreshed. The salads, wraps, juices..they're all delicious and packed with good ingredients. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten! Top 7/15/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wonderful food and service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
๐Ÿ‘ 7/9/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, een heerlijke wrap en kreeg als extra een stukje bananenbrood! Zal zeker weer bestellen 7/7/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling perfect in orde met ook nog eens heerlijk banana bread erbij! 7/5/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Ik vond alleen de tonijn te pittig. 7/2/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
echt ONTZETTEND lekker!! 7/1/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is weer heerlijk 7/1/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wauw, heerlijk! 6/30/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, op tijd geleverd en een overheerlijke stuk bananen brood gratis gekregen. DIKKE 10 voor de salad bar! 6/28/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food and service! 6/27/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd gebracht en heel lekker 6/23/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 6/23/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Lekker vers. Snelle bezorging. 6/20/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 6/20/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse salade en vers geperst sap. De broodjes zijn ambachtelijk belegd en relatief goed geprijsd. Voor een gezonde maaltijd een van de beste in Maastricht. Recommand! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! 6/16/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gezond wrapps 6/16/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de kwaliteit van de bowl matig: weinig variatie, de kip was heel taai. Neen, niet wat ik verwacht had. 6/16/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love the build your own bowl option, plus all fresh ingredients and great delivery times even during lunch hour. The Salad Bad is a favourite in our office :)! 6/15/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten en super service! 6/11/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Goede service en alles heerlijk smaakvol en vers ๐Ÿงก 6/9/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat ik gaucamole krijg voor over de bowl, terwijl ik had aangeven geen fan van avocado te zijn. Verder helemaal tevreden met al het lekkers. Tnx ๐Ÿค— 6/7/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zitten al jaren in onze buurt en pas nu gingen wij eens onderzoek doen. Daar is meer dan salades alleen, de keuze is reuze en de smaak heerlijk fris en knapperig. Een absolute aanrader, een aanwinst. 5/26/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is super!! De service ook, kreeg een extra bananabread erbij! 5/24/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere salade. Goede prijs kwaliteit verhouding! 5/13/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
The Salad Bar 5 stars after 1076 reviews
The Salad Bar