Reviews


5 stars after 545 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De wraps waren weer hemels vandaag. Appie belde me om 15.30 uur om te vragen hoe laat ik de bestelling kwam halen.... ik wist niet dat hij vandaag om 15.00 uur dicht was. Zo'n beleefd en vriendelijk mens, geweldig gewoon. Dank je wel voor het wachten! Groetjes, Françoise. 7/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten en service zijn perfect. De site zou ik tweetalig doen ipv van beiden een beetje. 7/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smoothie was niet echt een smoothie. Meer een verfrissend sapje. 7/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging werkte prima. Alle producten waren lekker en vers, met uitzondering van de wrap, die jammer genoeg eerder een beetje leerachtig was. Jammer, want dit maakt dat de hele wrap minder smakelijk was. 7/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten en super snel bezorgd 7/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Konden eindelijk weer naar kantoor en the salad bar bestellen; heerlijk gegeten weer, dankjewel :)! 7/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de salade met zalm maar die is anders van samenstelling als voorheen en niet meer zo lekker. Wij zullen deze niet meer bestellen. Jammer dat jullie veranderd hebben. 7/3/2020
Beste Sylvia, jammer dat het nieuwe recept jullie niet kan bekoren, we hebben rode kool en edamame bonen toegevoegd en enkel de koriander weg gelaten omdat we vaak dat verzoek kregen. Mochten jullie in de toekomst de salade graag zonder de rode kool en de edamame bonen willen ontvangen vermeld dit dan even bij de opmerkingen. Met gezonde groet, Team The Salad Bar Maastricht
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de zeer vriendelijke mensen, smaken de zalige wraps en de “unforgettable bowl” nog beter! Wat een luxe ! Heerlijk gewoon! 6/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I really love your crouching salmon wrap! Kind of wondering why cream dream team isn't available anymore, but crouching salmon would do still! 6/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
So fresh! 6/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
MJAMMIE!!! De salade was wederom héérlijk! En toppie service van Appie! 6/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het zeer teleurstellend dat er nu opeens alleen besteld kan worden voor een minumum van €30,00 terwijl dit een paar maanden geleden € 15,00 was. 6/18/2020
Beste Angelique, Hartelijk dank voor je bericht. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is, ook wij waren graag onder andere omstandigheden te werk gegaan. Helaas is het zo dat wij door alle richtlijnen en beperkingen momenteel met een bijzonder klein team aan het werk, waar we normaal met z'n vijven aan het werk zijn staan we nu nog maar slechts met 2 (maar meestal 1) man in de keuken en een man op de scooter. Wij willen ondanks deze onderbezetting dezelfde kwaliteit en service blijven leveren. Dit houdt in dat wij moeilijke beslissingen hebben moeten nemen over onze bezorggebieden en bezorgkosten. Willen we rendabel zijn dan loon het zich bijna niet om de bezorger ca. 25-30 minuten kwijt te zijn voor een enkele bestelling van minder dan 30 euro. Uiteraard hopen we snel weer te kunnen opschalen, maar op dit moment heeft het overeind houden van onze zaak met de middelen die we hebben de prioriteit. We hopen dat je hiervoor begrip kunt opbrengen en kijken er naar uit om je in de toekomst gauw weer te mogen bedienen! Met gezonde groet, Team The Salad Bar Maastricht
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Brilliant as always. 👌 6/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top salades! 6/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 6/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 6/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker, makkelijk én gezond - kan niet beter! 6/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food, fast delivery ! 6/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, vriendelijk personeel en gemakkelijk bestellen via de website. 6/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best lunch place in Maastricht. Nuff said. 6/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super vers en heerlijk van smaak, top kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
jammer dat de hoeveelheid kleiner geworden is..... maar nog steeds heerlijk en super goed verzorgd... Ik blijf klant 6/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/2/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thuiswerken en dan heerlijk lunchen. Weer super geregeld en heel erg lekker. 3/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank voor alweer een heerlijke lunch! Ook de alerte adviezen voorafgaand (over allergieën) waren erg welkom. 3/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gezonde salades, met super service! Bij bestellen al jaren bij the saladbar, de kwaliteit is altijd goed! 3/11/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome! 3/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, op tijd en super lekker! 3/6/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery and the food are as delightful as always 💜 3/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even vriendelijk en lekker bij the salad bar in Maastricht! 3/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekkere salade! Ik had er helaas deze keer geen dressing bij, heb 2x geprobeerd te bellen maar helaas geen gehoor. 2/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgservice heel fijn, werd na telefoontje op locatie gebracht. Eten was erg lekker en vers! Website duidelijk en handig, fijn dat we kunnen kiezen, in mandje doen en meteen aangeven hoe we betalen. Ook fijn dat we contact mogen betalen bij levering! 2/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijk personeel en lekker eten. Hoef nooit absurd lang te wachten en kom hier heel graag! 2/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd ontzettend lekker! 2/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou heel fijn zijn als de smoothies ook op de website komen te staan. Verder heerlijk gegeten en topservice! 2/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I regularly order in this restaurant, delivery is always on time, website very easy and clear to use, and quality is always top! Good job! 2/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
The Salad Bar 5 stars after 545 reviews
The Salad Bar