Reviews


5 stars after 689 reviews
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima service, en zoals altijd erg lekker...top 11/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sapjes waren niet erg vers meer en de wraps zijn lekker maar eigenlijk toch echt wel duur voor hetgeen je krijgt. 10€, really? Voor de rest wel prima afhaalservice, bestellen ging vlot en het eten was op tijd klaar. 11/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruime portie, top van smaak met veel tonijn! Dressing mag wat meer. Verder helemaal goed 11/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Vers, Smakkelijk, goed en sfeervol verpakt! Echt genoten 11/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, dankjulliewel! 11/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn en hebben een succesformule: alles vers en vers voorbereid en van de hoogste kwaliteit! 11/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super vers en snel gebracht. 11/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the free banana bread. Thanks! 11/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect geregeld en lekker! 11/2/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food as always! 10/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker en super goed verzorgd ook de levering was snel 10/29/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lunch!!! Website en dan mn bij het kiezen van de diverse gerechten vrij onduidelijk 10/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie as usual 10/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles top! zoals altijd 10/26/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best wraps in town! 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer super! 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde de Mango unchained wrap en deze was heerlijk! Zeer snel bezorgd. 10/22/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! 10/19/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo team van the Salad Bar, Dank u wel voor het heerlijke eten weer! Het was weer picobello verzorgd en heel erg lekker! En dank jullie wel voor de stukjes bananenbrood, echt zalig! Tot de volgende keer, insjAllah. Groetjes, Françoise Balduin 10/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, redelijk snel bezorgd. 10/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! Blij met deze gezonde toevoeging aan het Maastrichtse afhaal/bezorg-assortiment 10/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd!!!!! 10/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle breng service,verse produkten,gewoon lekker 9/28/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top. Zoals altijd. 9/24/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke salade met verse ingrediënten, echt een aanrader! 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kleine salade ontvangen in plaats van extra large. 9/16/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I liked The Salad Bar since day 1, but what’s truly great about them is that they only keep getting better!! The takeaway is always ready on time, efficiently packed and, above all, delicious! Last but not least, the staff is always very friendly and kind! Big thumbs up!! 9/12/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer fotos van producten op website 9/10/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We haddwn de lunchbox. Het was allemaal erg lekker en vers en we hadden er zelfs 2 stukjes bananenbrood bij gekregen. Ik vindt het alleen jammer dat je voor €30,= moet bestellen als je laat bezorgen. Normaal ben ik maar alleen en ik kan vaak niet komen afhalen waardoor ik dan maar niet bestel bij de Salad Bar en dat vindt ik erg jammer want het zou me ook helpen gezonder te eten. 9/5/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is super delicious and fresh. Also, the shopowner is super friendly. 9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2020
The Salad Bar Boschstraat 67 085 877 0038
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie 9/2/2020
The Salad Bar 5 stars after 689 reviews
The Salad Bar